Leadcapital Markets: Poslední značka TRADE.com Vás zve na novou obchodní platformu

NICOSIA, Cyprus--()--Na trh vstupuje nejnovější značka z Leadcapital Markets; TRADE.com. Tým masivně investuje do nové platformy navržené tak, aby byla konkurenceschopná vůči MT4 a přinesla inovativní přístup k obchodování.

Ředitel marketingu TRADE.com, pan Roei Gavish k uvedení nové značky řekl: "Naše spolupráce s Introducing brokery a partnery nám umožnila vyvinout nový Webtrader - více intuitivní, s výkonnými analytickými programy s více než 2000 CFD nástroji napříč šesti třídami aktiv. Věříme, že nový způsob obchodování na internetu je konečně tady, s jednodušší platformou, přísnějšími regulacemi, příslušnými zdroji. "

"Jdeme do krajnosti, abychom zajistili, že obchodníci mají všechny informace, které potřebují, aby se dokázali správně rozhodnout," řekl dále pan Gavish s odkazem na video s výhledem na daný den speciálně nahrané pro předvídání tržních pohybů, plus zpravodajství v reálném čase a 5 úrovní vzdělávání.

Tento aktivní přístup k online obchodování je podepřen celosvětovou kampaní na podporu značky, která se představí ve čtvrtém čtvrtletí roku 2016. Gavish říká: "Máme v úmyslu rozšířit náš příběh jako společnosti, která se k obchodování postavila jinak a pozvedla ho na další úroveň; abychom byli otevření pro lidi ze všech oblastí života, z celého světa, nonstop."

Pod heslem "Kdokoli, kdykoli a kdekoli" TRADE.com rozšířila své tradiční území o Asii, kontinentální Evropu a Střední východ až po prosperující skandinávské oblasti, nyní online ve 24 jazycích. Nicméně možnost masové účasti na transparentním obchodování nekončí jen u překladů, protože TRADE.com také poskytuje aplikace ke stažení pro použití na všech zařízeních, aby naplnila heslo značky “kdykoli a kdekoli”.

Samozřejmě, že u každé nové značky na trhu bude vždy tlak na pověření a regulaci, což je důvod, proč Leadcapital Markets zaměstnává celý tým, který se zabývá regulací pro značku TRADE.com. Mezi jeho úkoly patří zajistit, aby společnost byla registrována u každého z 27 evropských regulačních orgánů přeshraniční služby. Roei Gavish poznamenal: "Trváme na shodě s předpisy, která splňuje aktuální potřeby, a tím, že držíme krok s požadavky díly specializovanému tým, můžeme dát důvěru všem našim klientům, že mohou obchodovat bezpečně a pozitivně."

TRADE.com je společnost regulovaná CySEC a je značkou LeadCapital Markets.

webové stránky: www.trade.com

Leadcapital Markets