A Nuvias megvette a SIPHON Networks-t

Nincs akadálya a SIPHON Networks terjeszkedésének az Egyesült Királyságban, valamint Európában, Közel-Keleten és Afrikában

LONDON--()--A pán-EMEA térségre koncentráló, kiemelt értéket képviselő disztribúciós szolgáltató, a Nuvias Csoport ma bejelentette az elosztási csatorna szempontjából az egyesített hírközlési (UC) megoldások és technológia integrációja terén élenjáró SIPHON Networks megvásárlását. Az üzleti lépés révén a Nuvias jelentős befektetést injektál a SIPHON-ba, hogy így felgyorsítsa az integrátor növekedését az Egyesült Királyságban és az EMEA régióban.

Paul Eccleston, a Nuvias Group (Nuvias Csoport) vezérigazgatója szerint: „A SIPHON nem mindennapi vállalkozás, amely kivételes hírnévre tett szert az egyesített hírközlési megoldások piacán. Az elosztási csatornában érvényesíthető magas szintű szolgáltatásokra és megoldásokra való felkészültsége és ez irányú elhivatottsága tökéletesen összeegyeztethető a Nuvias Csoport filozófiájával és stratégiájával. A SIPHON ezenkívül támogató kezet nyújt a Csoport részét képező Wick Hill és Zycko lehetőségeinek kiteljesítésében a kiberbiztonság, a korszerű hálózatépítés és egyesített hírközlés terén.

A SIPHON nem változtatja meg a működési címét. Személyzetét és vezetőségét is megtartja. Ennek élén Steve Harris marad az ügyvezető igazgató. „Óvni fogunk minden értéket, amit a SIPHON felépített” – mondta Eccleston. „Sőt, mindazt a Nuvias Csoport egyéb képességeit felhasználva fogjuk előmozdítani: bővíteni fogjuk, kiterjesztve az EMEA régió különböző pontjaira.”

Steve Harris, a SIPHON Networks ügyvezető igazgatója a következőket mondta: „Ez óriási lehetőség a SIPHON munkatársai, beszállító partnerei és ügyfelei számára. Lehetővé teszi a számunkra, hogy növekedési terveinket gyorsított pályára állítsuk és földrajzilag élvezzük a bővülés sikerének ízét az Egyesült Királyságban és az EMEA régióban. Mindezt pedig egy jóval nagyobb szervezet részeként, amely osztozik velünk alapvető hitvallásunkban és a magas színvonalú szolgáltatások iránti elkötelezettségünkben. Mindemellett pedig rendelkezik azokkal az erőforrásokkal, amelyekkel segítségünkre lehet a célunk megvalósítása felé vezető úton.”

Amit a Nuvias Csoportról tudni kell

A kiemelt értékkel bíró disztribútori szolgáltatót, a pán-EMEA régióbeli Nuvias Csoportot a Rigby Private Equity (RPE) építette azzal a céllal, hogy újragondolja a nemzetközi szakértői értékdisztribúciót az IT világában. A Csoport EMEA-régiót behálózó egyszerű ajánlati és konzisztens szállítási megoldása lehetővé teszi az elosztási csatorna és a beszállítói közösség tagjai számára, hogy ügyfeleiknek kivételes üzleti értéket nyújtsanak, miközben új standardokat állít fel a sikeres elosztási csatorna kategóriájában.

A Csoport a tagjai között köszöntheti mára a biztonságra specializálódott hozzáadott érték-disztribútorként tevékenykedő, díjnyertes Wick Hillt és az ugyancsak díjnyertes Zyckot, amely az EMEA-régióbeli disztribúció szakértőjeként a korszerű hálózatépítésre koncentrál. És most már a Csoporthoz tartozik a SIPHON Networks is, amely az UC-megoldások és a technológia integrációja terén kapott kitüntetést. Mindhárom vállalat bizonyította már a tapasztalatát a világklasszis beszállítóktól származó innovatív technológiai megoldások biztosításában. Ráadásul hasonlóan eredményesen tevékenykedtek a beszállító partnerek és ügyfelek felé nyújtandó piaci növekedés elérésében. A Csoportnak 17 regionális irodája van szerte Európában, Közel-Keleten és Afrikában, amelyeken keresztül további országokat is kiszolgál. Forgalma meghaladja a 330 millió amerikai dollárt.

Néhány szóban a SIPHON-ról

Az egyesült királyságbeli székhellyel rendelkező SIPHON Networks Ltd. (SIPHON) a nemzetközi egyesített kommunikációs (UC) megoldások és technológia vezető integrátora az elosztási csatornában érintett azon partnerek számára, akik felhőalapú vagy helyhez kötött UC technológiát, megoldásokat és szolgáltatásokat keresnek. A díjnyertes* cég 2009-ben jött létre. Rendszerintegrátorként azzal a céllal alakult meg, hogy támogassa a piacon az innovatív felhőalapú telefóniaszolgáltatásokat bevezető szolgáltatókat. Ennek megfelelően gondosan kiválogatott termékeket kívánt alkalmazni egy egységes, integrált és központosított felület létrehozásához.

A szolgáltatókkal és viszonteladókkal Európában folytatott munkája során a SIPHON egyedülálló készségeket halmozott fel és kamatoztatott professzionális és műszaki támogató szolgáltatásai révén. Majd a piaci rést kihasználó erős UC-disztribútor megbízható technológia-előmozdító partnerré nőtte ki magát az iparág számos kulcsfontosságú UC-érdekeltje szemében. A SIPHON ma élenjáró az UC innováció területén: az elosztási csatorna olyan résztvevői számára nyújt támogatást, akik ügyfeleiket teljes körű UC élményben kívánják részesíteni. Ez magában foglalja a „Microsoft Lync/Skype for Business” alkalmazást és a video- és kollaborációs megoldások sokaságát.

*2015 őszén a SIPHON a 23. leggyorsabban növekvő technológiai cég volt az Egyesült Királyságban és egyike a leggyorsabban növekvő technológiai cégeknek az EMEA régióban, a Deloitte szerint. 2016. januárban a SIPHON elnyerte a Polycomtól a „Circle of Excellence Partner of the Year, EMEA - West” (Kiválósági kör, Az év partnere, EMEA – Nyugat) címet.

VÉGE

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Nuvias sajtókapcsolat:
Annabelle Brown