Nieuwe financiering voor SecurityMatters van vooraanstaande investeerders

EINDHOVEN, Nederland--()--SecurityMatters, een toonaangevende aanbieder van geavanceerde cyberbeveiliging voor industriële aansturingssystemen, maakt bekend dat het aanzienlijke geldbedragen heeft opgehaald bij vier grote investeerders. Emerald Technology Ventures voert de investeerders aan en wordt bijgestaan door drie strategische partners: Robert Bosch Venture Capital, KPN Ventures en Phoenix Contact Innovation Ventures.

Het innovatieve en geautomatiseerde toezichtnetwerk en -platform van SecurityMatters, SilentDefense, stelt organisaties met kritieke infrastructuur in de gelegenheid de beste industriële controlesystemen te gebruiken. Sinds de introductie van SilentDefense in 2013 heeft SecurityMatters zijn programma geïnstalleerd in drie continenten en in meerdere sectoren, zoals energie-opwekking, stroomnetbeheer, drinkwater, olie en gas, productie, chemie, farmaceutica en infrastructuur.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SecurityMatters
Jan Veltman
jan.veltman@secmatters.com

Contacts

SecurityMatters
Jan Veltman
jan.veltman@secmatters.com