Resultaten na 1 jaar onderzoek in Japan onderschrijft GORE® VIABAHN® Endoprosthesis als hulpmiddel voor behandeling complexe leasies dijbeenslagader

GORE® VIABAHN® Endoprosthesis (Photo: Business Wire)

???pagination.previous??? ???pagination.next???

FLAGSTAFF, Ariz. & LAS VEGAS--()--W. L. Gore & Associates, Inc. (Gore) presenteert vandaag positieve resultaten van een prospectief, op meerdere locaties uitgevoerd onderzoek naar de GORE® VIABAHN® Endoprosthesis met heparine op het oppervlak. Het Japanse onderzoek heeft betrekking op een vrijstelling voor experimentele medische hulpmiddelen. De endoprothese zorgde voor uitmuntende resultaten bij de behandeling van lange, complexe laesies in de dijbeenslagader, met een primaire openheid van 88 procent na 12 maanden. De onderzoeksresultaten zijn gepresenteerd in de Gore MEDICAL MASTERY Series, die gelijktijdig met de Vascular Interventional Advances 2016 (VIVA) Conference in Las Vegas plaatsvond. (Gedetailleerde informatie over het onderzoek staat hier.)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chempetitive Group for W. L. Gore & Associates
Andrea Vuturo, +1 858-457-2436
GoreMedical@Chempetitive.com

Contacts

Chempetitive Group for W. L. Gore & Associates
Andrea Vuturo, +1 858-457-2436
GoreMedical@Chempetitive.com