A Tillman Green LLC és a Global Tower Solutions 500 millió USA dollárt fordít egy vegyesvállalat létrehozására, amelynek feladata távközlési infrastruktúra kiépítése lesz különböző feltörekvő piacokon

A Tillman GTS a megújuló energiaforrások felhasználását célzó és akkumulátoros energiatárolási megoldásaira támaszkodik a gázolaj kiváltására szolgáló eszközök piacán

New York és London--()--A Tillman Green, LLC (a továbbiakban "Tillman") és a Global Tower Solutions (a továbbiakban "GTS") bejelentette, hogy globális vegyesvállalatot hoztak létre Tillman GTS néven, amely működése során várhatóan átalakítja majd az antennatorony-ágazat energiafogyasztási sémáit. Az új vállalat egyaránt támaszkodik a Tillman távközlési infrastruktúrára szakosodott vállalkozások feltörekvő és fejlett piacokon való létrehozása terén birtokolt tapasztalataira, valamint a GTS megújuló energiákkal kapcsolatos szakértelmére.

A Tillman GTS a tervek szerint 500 millió USA dollárt fektet be az elkövetkezendő három évben oly módon, hogy tőkét biztosít a mobiltávközlési tornyok piacának szereplői számára. Erőfeszítéseit főként a dízel üzemanyag kiváltására szolgáló eszközök piacára összpontosítja, akkumulátoros energiatárolást biztosító termékeirei, továbbá a megújuló energiák tárolására szolgáló megoldásaira támaszkova. Ez hozzájárul majd az üzemi költségek csökkentéséhez, visszaszorítja a széndioxid-kibocsátást, és megbízható, garantáltan rögzített árú energiát biztosít szerte a világon. A Tillman GTS olyan finanszírozási megoldást kínál, amely lehetővé teszi nagy volumenű energiaszolgáltatási programok megvalósítását is. A cég egyik feladata az európai, latin-amerikai, afrikai és ázsiai lehetőségek felmérése.

"Nagy izgalommal vártunk a GTS-sel való partneri viszony bejelentésére. A Tillman Greennél hiszünk abban, hogy a megújuló energiák fontos erőforrások, amelyek világszerte javára lehetnek az üzleti vállalkozásoknak és magánszemélyeknek egyaránt. A GTS számos sikeres projektet valósított meg az antennatornyokkal foglalkozó vállalkozások napenergia-ellátására alkalmas megoldások felkutatása és megvalósítása terén, és azt tervezzük, hogy az új partnerünkkel való együttműködés során kiépítünk egy megújulóenergia-platformot" - fejtette ki Sanjiv Ahuja, a Tillman Green elnöke.

A kormányok, az antennatorony-tulajdonosok és az ügyfelek egyetértenek abban, hogy a hálózathoz nem vagy csak gyenge hálózathoz csatlakozó antennatornyok esetében a gázolajat zöld megoldásokkal kell kiváltani. Akkumulátoraink és napenergiát hasznosító termékeink megbízható, költséghatékony és fenntartható energiaellátási megoldást biztosítanak az iparág számára. Úgy gondoljuk, hogy a Tillman Greennel létrejött partneri viszonyunk lehetővé teszi megoldásaink elterjesztését a fejlődő és fejlett országok mobil piacán, és egyéb olyan szektorokban, amelyeknek hasznára válhat szakértelmünk" - mondta Robert Suss, a Global Tower Solutions ügyvezető igazgatója.

Amit a Tillman Green, LLC-ről tudni kell…

A Tillman Green, LLC magántulajdonban lévő holding vállalat, amely a megújuló energiákkal kapcsolatos globális lehetőségek feltárására összpontosítja erőfeszítéseit. A Tillman anyavállalata, a Tillman Global Holdings (a továbbikban "TGH") a fejlődő és fejlett piacokon egyaránt az egyik piacvezető, nemzetközi infrastruktúrafejlesztő cég. A 2013-ban Sanjiv Ahuja-ban alapított Tillman Global Holdings számos piacon piacvezető vállalkozások holdingvállalataként van jelen. A Tillman Global Holdings, leányvállalatai és társvállalatai 5 kontinensen, több mint két tucat országban tevékenykednek. www.tillmanglobal.com.

Amit a Global Tower Solutions-ről tudni kell…

A Global Tower Solutions magántulajdonban lévő egyesült királyságbeli vállalat, amely a mobil antennatorony ágazat számára tervezett, vezetékes hálózattól független energiaellátási megoldások kidolgozására, továbbá a tiszta energia iránt egyre nagyobb igényt mutató fejlődő országokban rögzített napelemrendszerek kiépítésére szakosodott. A holding vállalatként működő GTS-t alapítói, Robert Suss és Stewart Dodd, a finanszírozás, megújuló energiaforrások és energiatárolás terén szerzett tapasztalataik kiaknázása céljából hozták létre.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

The Dilenschneider Group
Orlando Camargo, 212-922-0900 / 212-843-5545