Nowa jakość wśród narzędzi BPM - Grupa BOC udostępnia nową wersję systemu ADONIS

WARSZAWA, Polska--()--Dzisiejsze wydanie nowej wersji systemu ADONIS NP 4.0 jest dla Grupy BOC kolejnym kamieniem milowym w dwudziestoletniej historii dostarczania zaawansowanych narzędzi pomagających klientom osiągać rezultaty w zarządzaniu procesami biznesowymi (BPM). Funkcjonalności modelowania i analizy procesów dostępne w całości przez przeglądarkę pozwalają organizacjom efektywnie i w skalowalny sposób wykorzystać możliwości, które daje zarządzanie procesami.

Kierunek rozwoju systemu ADONIS jest kształtowany w oparciu o doświadczenia i najlepsze praktyki z ponad 5000 projektów. Najnowsza wersja systemu łączy ze sobą funkcje modelowania i analizy procesów oraz współpracy w sposób, który wspiera zaangażowanie całej organizacji w usprawnianie procesów.

“Cieszymy się widząc jak nasi Klienci korzystają z możliwości łatwego zaangażowania wewnętrznych i zewnętrznych interesariuszy w inicjatywy zarządzania procesami. Pozwala to przezwyciężyć problemy, które często wiążą się z wdrażaniem zarządzania procesami w organizacji” zauważa Tobias Rausch, Product Manager systemu ADONIS. “Wiemy to nie tylko z analizy trendów rynkowych, ale również dzięki bliskim kontaktom z naszymi Klientami, gdzie podczas projektów doradczych widzimy na własne oczy z jakimi wyzwaniami stykają się obecnie w praktyce”.

Przegląd nowości w systemie ADONIS NP 4.0 można znaleźć na stronie Grupy BOC. Grupa BOC zachęca również wszystkich zainteresowanych do rejestracji oraz umówienia się z doradcą na darmową prezentację systemu ADONIS NP 4.0.

O Grupie BOC

Grupa BOC oferuje usługi oraz oprogramowanie  pomagające organizacjom efektywnie i całościowo zarządzać zdolnościami i zasobami. W szczególności specjalizuje się w usprawnianiu zdolności z zakresu zarządzania procesami (BPM) oraz zarządzania architekturą korporacyjną (EAM), jak również we wspieraniu obszaru zarządzania ryzykiem i zgodnością (GRC).

Klienci systemu ADONIS to między innymi: Airbus Military, Allianz, Baxter, DHL, Generali oraz Telefonica.

Dostarczamy nasze produkty i usługi poprzez zespół ponad 200 pracowników znajdujących się w Atenach, Berlinie, Dublinie, Madrycie, Paryżu, Warszawie, Wiedniu oraz Winterthur, jak też przez globalną sieć ponad 90 partnerów.

BOC Information Technologies Consulting Sp. z o.o.
Zbigniew Misiak
Senior Consultant
+48-22-628 00 15
zbigniew.misiak@boc-pl.com

BOC Information Technologies Consulting Sp. z o.o.
Zbigniew Misiak
Senior Consultant