A Herbalife a 2016. évi Riói Olimpiai és Paralimpiai Játékokon négy nemzeti olimpiai bizottságot szponzorál

A cég ugyanakkor 16 ország több mint 50 sportolóját is támogatja

LOS ANGELES--()--A táplálékkiegészítőket forgalmazó globális vállalat, a Herbalife (NYSE: HLF) ma bejelentette, hogy a Herbalife lesz a hivatalos támogatója a 2016. évi Riói Olimpiai és Paralimpiai Játékokra utazó Costa Rica-i, Izraeli, Olasz és Vietnámi Nemzeti Olimpiai Bizottságnak.

A Herbalife ugyanakkor 16 ország több mint 50 sportolóját és 19 paralimpikonját is támogatja. A támogatott olimpiai sportolók különféle sportágakban versenyeznek, ideértve a gimnasztikát, az úszást és az atlétikát, és többek közt a következő országokból érkeznek: Argentína, Bolívia, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Ecuador, Franciaország, Guatemala, Panama, Peru, Izrael, India, Olaszország, Uruguay, az Egyesült Királyság és Vietnám.

A Herbalife magas minőségű sport táplálékkiegészítő családjába tudományos alapokon kifejlesztett termékek tartoznak, amelyeket szerte a világon a cég több mint 190 szponzorált sportolója is fogyaszt. A Herbalife táplálkozástudományi szakértői számos, a vállalat által szponzorált csapatot segítenek, megismertetve velük a táplálkozás és a sportteljesítmény közti összefüggéseket.

"Küldetésünk kulcsfontosságú eleme a sport és az egészséges, aktív életmód támogatása, és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy több nemzeti olimpiai bizottságot és több tucat sportolót szponzorálhatunk" - mondta el Michael O. Johnson, a Herbalife elnök-vezérigazgatója. "A 2016. évi Riói Olimpiai és Paralimpiai Játékok üzenete is az, hogy az álmaink valóra váltásáért, a kiváló eredmény eléréséért keményen meg kell dolgozni, úgy, ahogyan az olimpián részt vevő sportolók is teszik, és mi büszkék vagyunk arra, hogy segíthetünk a sportolóknak táplálkozásuk optimalizálásában és a versenyzés után szervezetük kiürült tartalékainak feltöltésében."

A Herbalife sportolók támogatása iránti elkötelezettsége jegyében a cég minden szponzorált sportolónak biztosítja a szükséges sport táplálékkiegészítőket, és lehetőséget nyújt számukra, hogy kikérjék a Herbalife sportolói táplálkozással foglalkozó tudóscsapatának tanácsait. A sportolók személyre szabott táplálékkiegészítő-csomagot kapnak, amelyek Dr. Dana Ryan, a Herbalife sport és táplálkozástudományi szakembere állít össze, aki ugyanakkor útmutatást biztosít a sportolóknak ahhoz is, hogyan nyerhetik vissza a verseny után erejüket.

A Herbalife 2016. évi Riói Olimpiai és Paralimpiai Játékokkal kapcsolatos szponzori tevékenységei közé tartoznak az alábbiak:

Costa Rica
A Herbalife a Costa Rica-i olimpiai csapat hivatalos beszállítója. A Herbalife által támogatott sportolók számára rendelkezésre áll a Herbalife táplálékkiegészítő termékeinek teljes palettája, és a Herbalife sportolói táplálkozással foglalkozó tudósai segítik őket az edzések során.

Izrael
A Herbalife a 2016. évi Riói és a 2020. évi Tokiói Olimpiai Játékokra utazó Izraeli Olimpiai Bizottság hivatalos táplálkozástudományi partnere. A támogatási megállapodás értelmében az izraeli sportolókat a Herbalife ellátja táplálékkiegészítő termékeivel, és biztosítja számukra a Herbalife sportolói táplálkozással foglalkozó tudóscsapatának támogatását.

Olaszország
A Herbalife24 az olasz olimpiai csapat sport táplálékkiegészítőinek hivatalos beszállítója, és ugyanakkor ellátja az olasz csapatot a Herbalife24 termékeivel is. A csapat továbbá bármikor igénybe veheti Dr. Ryan segítségét táplálkozási kérdésekben.

Vietnám
A legújabb támogatási megállapodás alapján szponzorált szervezet a Vietnámi Nemzeti Olimpiai Bizottság; a Herbalife a vietnámi olimpiai csapat hivatalos táplálékkiegészítői szponzora. A megállapodás a Herbalife által eddig nyújtott támogatás folytatását biztosítja. A cég táplálékkiegészítőivel segíti továbbra is az olimpiai játékokon részt vevő vietnámi sportolókat, és első alkalommal szponzorálja majd a vietnámi paralimpikonokat. Az olimpiai és paralimpiai csapat számára rendelkezésre állnak a Herbalife étrendkiegészítői, sport táplálékkiegészítői, a cég tudósai által biztosított sportolói táplálkozási és edzésekkel kapcsolatos tanácsadás.

A Herbalife tanácsadóinak közössége ugyanakkor helyi táplálkozási klubjaikban olyan összejöveteleket szervez, amelyek során a klubtagok együtt nézik az olimpiai közvetítéseket, és szurkolnak a cég által támogatott sportolóknak.

Amit a Herbalife-ról tudni kell…

A Herbalife táplálékkiegészítőket forgalmazó globális vállalat, amely nagyszerű termékeivel már 1980 óta járul hozzá az emberek életének megváltoztatásához. Táplálékkiegészítőink, testsúly-kontroll, sport és fitnesz, valamint szépségápolási termékeink több mint 90 országban kizárólag a Független Herbalife Tanácsadók számára, illetve rajtuk keresztül érhetők el. Magas minőségű termékeinkkel, a Herbalife tanácsadók által nyújtott személyes tanácsadással, és az ügyfeleket egészséges, aktív életvitelre ösztönző közösségünkkel elkötelezetten küzdünk az olyan globális problémák ellen, mint az alultápláltság és az elhízás.

Támogatjuk a Herbalife Családi Alapítványt (Herbalife Family Foundation [HFF]) és annak Casa Herbalife programjait, hogy segíthessünk jobb táplálékot biztosítani a szükséget szenvedő gyermekeknek. Szerte a világon több mint 190 világklasszis sportolót, csapatot és eseményt szponzorálunk, ideértve Cristiano Ronaldot, az LA Galaxy-t és számos egyéb sport bajnokait.

A vállalat világszerte több mint 8000 alkalmazottat foglalkoztat, és részvényei forgalomban vannak a New York-i Tőzsdén (NYSE: HLF). Árbevétele 2015-ben 4,5 milliárd USA dollár volt. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes oldalra: Herbalife.com or IAmHerbalife.com.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Herbalife
Mike Gutierrez, 213-745-0401