„Hurricane Electric Internet Services“ žengia į Baltijos šalis, įrengusi naują prisijungimo tašką Lietuvoje

„Data Logistics Center“ įrengtas prisijungimo taškas patenkins augančią didelės spartos ryšio paklausą klestinčiame Lietuvos informacinių ir ryšių technologijų sektoriuje

VILINIUS, Lithuania & FREMONT, Calif.--()--„Hurricane Electric“, didžiausia pasaulyje pagrindinio IPv6 interneto tinklo paslaugų teikėja, pristato savo naujausią prisijungimo tašką, įrengtą įmonėje „Data Logistics Center“ (DLC) adresu Juozapavičiaus g. 13, Vilnius LT-09311, Lietuva.

„Data Logistics Center“ yra vienas didžiausių Baltijos šalių regiono duomenų perdavimo ir duomenų centrų operatorių. Savo klientams DLC teikia patikimas duomenų apsaugos paslaugas, taip pat siūlo kelis saugaus duomenų perdavimo metodus. Informacija saugoma „Data Logistics“ DATA INN duomenų centre. Pagal savo susitarimą su „Energijos Tiekimu“ DLC taip pat gali naudoti sertifikuotą „žalią“ elektros energiją.

Žiniasklaidoje pastaruoju metu rašyta, kad Lietuvos informacinių ir ryšių technologijų (IRT) sektorius sparčiai plečiasi, o Lietuvos optinio pluošto tinklas yra labiausiai išplėtotas Europos Sąjungoje. Be to, į Lietuvą yra įžengusios kai kurios iš pirmaujančių pasaulyje technologijų įmonių, kaip antai „Google“ ir „Uber“, ir šalyje yra įsikūrusios trylika iš dvidešimties didžiausių IT įmonių Baltijos šalyse.

Įrengus šį naująjį prisijungimo tašką, DLC klientai ir klientai Vilniuje bei sostinės apylinkėse įgis tiesioginę prieigą prie patikimo „Hurricane Electric“ IPv4 ir IPv6 tinklo, be to, bus užtikrintas didesnis tinklo pajėgumas per 100GE (100 gigabitų eterneto), 10GE (10 gigabitų eterneto) ir GigE (1 gigabito eterneto) prievadus. DLC klientai dabar taip pat turės keitimosi IP srautu su „Hurricane Electric“ pasauliniu tinklu, kuris palaiko „Jumbo Frame“ (9000 baitų MTU), galimybę. Be to, klientams, kurie pasinaudos „Hurricane Electric“ pasiūlymais, teikiant naujos kartos IP paslaugas taip pat bus užtikrintas didesnis pajėgumas, patikimumas ir mažesnė delsa.

„Hurricane Electric“ džiaugiasi plėtra į Lietuvą ir turi geras galimybes tenkinti klestinčio šalies IRT sektoriaus poreikius“, - teigia Mike Leber, „Hurricane Electric Internet Services“ prezidentas. „Per kelis ateinančius mėnesius „Hurricane Electric“ paskelbs apie papildomas investicijas į tinklo plėtrą šiame svarbiame regione.“

Apie „Hurricane Electric

Fremonte (Kalifornija) įsikūrusi „Hurricane Electric“ valdo nuosavą pasaulinį IPv4 ir IPv6 tinklą ir, skaičiuojant pagal prijungtų tinklų skaičių, laikoma didžiausiu pasaulyje pagrindiniu IPv6 tinklu. Savo pasauliniame tinkle „Hurricane Electric“ prijungta prie daugiau kaip 120 svarbiausių interneto mainų mazgų ir srauto mainus tiesiogiai vykdo su daugiau kaip 4,3 tūkst. įvairių tinklų. Pasitelkusi atsparią optinio pluošto tinklo topologiją, „Hurricane Electric“ turi ne mažiau kaip keturias atsargines magistrales, kertančias Šiaurės Ameriką, dvi atskiras magistrales tarp JAV ir Europos, taip pat žiedus Europoje ir Azijoje.

Be savo plataus pasaulinio tinklo, „Hurricane Electric“ taip pat valdo ir eksploatuoja du Fremonte, Kalifornijos valstijoje, veikiančius duomenų centrus, įskaitant „Fremont 2“ – naujausią centrą, kurio plotas siekia 208 tūkst. kvadratinių pėdų. „Hurricane Electric“ siūlo IPv4 ir IPv6 tranzito sprendimus tuo pačiu ryšiu ir įvairia sparta, įskaitant 10 Gb/s ir 100 Gb/s eterneto.

Išsamesnę informaciją apie „Hurricane Electric“ galima rasti svetainėje http://he.net.

Šio pranešimo tekstas pirminio šaltinio kalba yra oficiali ir patikima versija. Vertimai teikiami tik patogumui ir turėtų būti gretinami su tekstu originalo kalba, kuris yra vienintelė juridinę galią turinti teksto versija.

„Milldam Public Relations“
Adam Waitkunas, 978-369-0406 (biuras)
978-828-8304 (mob. tel.)
adam.waitkunas@milldampr.com