Thaise scholieren winnen Grote Prijs van Panasonic KWN Global Contest 2015

KWN Global Contest 2015 Awards Ceremony in Singapore (Photo: Business Wire)

OSAKA, Japan--()--Panasonic Corporation heeft bekendgemaakt dat het Montfort College uit Thailand de Grote Prijs van de Kid Witness News (KWN) Global Contest 2015 heeft gewonnen met de video Blind’s Diary. Leerlingen van de school namen de prijs op 26 augustus in Singapore in ontvangst. Bij de prijsuitreiking waren ook leerlingen van andere scholen met een finaleplaats aanwezig . Zij wonnen prijzen in andere categorieën, zoals Beste Concept.

De zeven video’s die de eindronde haalden draaien elk om een ander onderwerp, variërend van sociale media en aardbevingen tot familiebanden. Het winnende filmpje, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, gaat over een meisje met beperkt zicht dat naar een normale school gaat. Hoewel ze aanvankelijk bang is andere scholieren tot last te zijn, overwint ze alle obstakels op school en accepteert ze haar situatie, waardoor ze met hulp van vrienden goede resultaten behaalt. De video bevat een belangrijke boodschap van wederzijdse hulp voor het verwezenlijken van dromen in een maatschappij vol diversiteit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Panasonic Corporation
Global Communications Department
Media Promotion Office
+81-3-3574-5729
presscontact@ml.jp.panasonic.com

Contacts

Media Contact:
Panasonic Corporation
Global Communications Department
Media Promotion Office
+81-3-3574-5729
presscontact@ml.jp.panasonic.com