A Hytera zökkenőmentes kommunikációt biztosított a 2014-es WGC-HSBC golftornán

Hytera DMR portable terminal PD688 with brilliant metal frame design can be seen everywhere around the course on the scorers, referees, marshals, IMG staff and PGA officials (Photo: Business Wire)

SHENZHEN, Kína--()--November 9-én nagy sikerrel zárult a Sanghajban megrendezett 2014. évi WGC-HSBC golfbajnokság, amelyre a torna hivatalos rádió-beszállítója, a Hytera, mintegy 200 URH adó-vevőt (rádiótelefont) és számos egyéb kommunikációs eszközt és megoldást biztosított a pontozás és a bírói döntések közvetítésének céljára, valamint a biztonságért és a vendéglátásért felelős személyzet számára.

A bajnokság 4 napja alatt folyó éles és szoros küzdelem minden eseményét szinte azonnal tükröző, rendkívül gyakran frissülő ranglista a European Tour profi pontozócsapatának volt köszönhető. A csapat késedelem nélkül juttatja el az adatokat számos golfsporttal foglalkozó, online közvetítést biztosító weboldalra, mint például a WGC, a HSBC Golf, a PGA Tour és a European Tour. Az adattovábbítás a közvetítések egyik kulcsfontosságú eleme, amelyhez elengedhetetlen a valós idejű kommunikáció. A pályán nélkülözhetetlenek az adó-vevők - ha nem lennének, nem kaphatnánk meg a legfrissebb, első kézből való információkat az elütőhelyekről" - magyarázta Paul White, a European Tour Pontozói szolgáltatási egységének igazgatója. "A rádiókommunikáció szempontjából ez a hét remek volt - a Hytera készülékei igen jó minőségű vételt biztosítottak az egész pályáról, ami nagy mértékben megkönnyítette a munkánkat. Ha nem tiszta az adás, sokkal nehezebben tudjuk továbbítani a helyes adatokat" - tette még hozzá Paul.

A csillogó fémkerettel rendelkező Hytera PD688 hordozható digitális mobil rádióterminál a bajnokság teljes játékideje alatt mindenütt fellelhető volt a pályán: a pontozóknál, a bíróknál, a marsalloknál, az IMG személyzetnél és a PGA tisztviselőknél. "A mi esetünkben a kommunikáció kulcsfontosságú az események sikeres lefolytatásához. Nagy örömünkre szolgál, hogy a kommunikációs eszközöket biztosító partnerünk a Hytera, amely rendkívül jó minőségű termékeket biztosít számukra" - mondta el Dai Hai Yan, az IMG Golf bajnokságokért felelős igazgatója.

Amit a Hytera-ról tudni kell

Az 1993-ban a kínai Sencsen városában alapított Hytera szerteágazó ügyfélkörrel rendelkezik a világ több mint 80 országában és régiójában, és mára a PMR (professzionális mobil rádió) kommunikációs ágazat egyik kulcsfontosságú szereplőjévé vált. A Hytera nagy fontosságot tulajdonít az innovációnak, és évente bevételének több mint 15%-át kutatási és fejlesztési célokra fordítja. A Hytera aktívan részt vesz a globális PMR szabványok kidolgozásában, és egyike annak a néhány rádiókommunikációs szolgáltató cégnek, amelyek a három legelterjedtebb digitális standard, nevezetesen a TETRA (Terrestrial Trunked Radio - földi trönkölt rádió), a DMR (Digital Mobile Radio - digitális mobil rádió) és a PDT (Professional Digital Trunking - professzionális digitális trönkölés) mindegyike terén otthon vannak.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Hytera Communication Corp., Ltd.
Médiakapcsolatok:

Johnny Jian, +86 755 26972999
johnny.jian@hytera.com
Chloe Hong, +86 755 26972999
chloe.hong@hytera.com

Hytera Communication Corp., Ltd.
Médiakapcsolatok:

Johnny Jian, +86 755 26972999