Hytera zajistila hladkou komunikaci pro golfový turnaj WGC-HSBC 2014

Hytera DMR portable terminal PD688 with brilliant metal frame design can be seen everywhere around the course on the scorers, referees, marshals, IMG staff and PGA officials (Photo: Business Wire)

Shenzhen (Čína)--()--Dne 9. listopadu 2014 s obrovským úspěchem skončil v Šanghaji golfový turnaj WGC-HSBC 2014, pro který firma Hytera zajišťovala komunikační služby, jako oficiální poskytovatel rádiového spojení. Pro účely turnaje firma poskytla téměř 200 dvoucestných rádiových vysílaček a zajišťovala veškerou komunikaci mezi pořadateli, bezpečnostními pracovníky i rozhodčími.

Srdcem tohoto sportovními zážitky nabitého čtyřdenního turnaje byla profesionální tabule pro sledování skóre z Evropského turnajového okruhu. Jejím prostřednictvím je možné okamžitě přenášet data z turnaje na několik různých webových stránek, včetně WGC, HSBC Golf, PGA Tour či European Tour tak, aby tyto webové stránky mohly vysílat celý sportovní přenos. Proto je tento systém důležitou součástí celého komunikačního systému a klade vysoké požadavky na komunikaci v reálném čase. “Rádiový přenos z golfového hřiště je důležitý, abychom získávali informace z první ruky, přímo od jednotlivých jamek," řekl Paul White, ředitel turnaje European Tour pro počítání skóre. “Co se týče rádiových přenosů, tak tento týden byl velmi dobrý, zejména proto, že firma Hytera poskytla kvalitní služby. Příjem byl kvalitní po celém golfovém hřišti, což nám usnadnilo práci. Bez jasného a zřetelného přenosu signálu, bychom měli problém přesně slyšet správnou informaci," dodal Paul.

Po celou dobu hry jsme přenosné terminály Hytera DMR typu PD688 ve skvělém kovovém provedení, viděli všude na hřišti, u rozhodčích, marshalů, zaměstnanců bezpečnostních agentur i pořadatelů z organizace PGA.

“Pro úspěch celého turnaje je komunikace zásadní. Jsme velmi rádi, že se firma Hytera stala naším dodavatelem komunikačních technologií a poskytla nám své špičkové produkty, " řekl Dai Hai Yan, ředitel turnaje z organizace IMG Golf.

O společnosti Hytera

Firma Hytera byla založena v roce 1993 v Shenzhenu, Čína, a postupně se stala hlavním hráčem na poli PMR (Professional Mobile Radio - Profesionální mobilní radiokomunikace) komunikace s mnoha zákazníky ve více než 80 zemí celého světa. Firma Hytera si váží inovací a investuje více než 15% svých tržeb do výzkumu a vývoje. Firma se aktivně podílí na vývoji nových globálních standardů PMR a je jedním z mála poskytovatelů radiokomunikačních služeb, který si dokáže poradit se všemi třemi hlavními standardy v oblasti digitální komunikace, a to konkrétně se standardy TETRA (Terrestrial Trunked Radio - Pozemní rádiová komunikace), DMR (Digital Mobile Radio - Digitální mobilní rádiová komunikace) a PDT (Professional Digital Trunking - Profesionální digitální komunikace).

Hytera Communication Corp., Ltd.
Dotazy médií
Johnny Jian, +86 755 26972999
johnny.jian@hytera.com
Chloe Hong, +86 755 26972999
chloe.hong@hytera.com

Hytera Communication Corp., Ltd.
Dotazy médií
Johnny Jian, +86 755 26972999