Z Easyprint codziennie do wygrania 100 euro

Internetowy sklep drukarski organizuje konkurs projektów.

RADEBEUL, Niemcy--()--Osoby, które przystąpią do zorganizowanego przez firmę Easyprint konkursu na najlepszy projekt, mogą każdego dnia wygrać 100 euro, otrzymując prowizję od każdego produktu opatrzonego tym samym motywem. Każdego dnia na firmowym fanpage'u w serwisie Facebook użytkownicy głosują na najlepszy projekt, dzięki systemowi głosowania opracowanemu specjalnie w tym celu przez Easyprint przy użyciu darmowego narzędzia projektowego.

Poza tym każdy z głosujących ma szansę wygrać nagrodę pieniężną, przystępując do programów partnerskich "Kupuj i sprzedawaj projekty i zdjęcia" (ang. "Buy and sell designs&photos") oraz "Zarabiaj dzięki udostępnianiu projektów i zdjęć" (ang. "Earn money sharing designs&photos"). Więcej informacji o programach znaleźć można na stronie: www.easyprinting.pl.

Easyprint, podobnie jak print24, unitedprint, firstprint, getprint oraz printwhat, jest marką należącą do unitedprint.com (http://unitedprint.com/) SE. Portal ten, skierowany głównie do małych przedsiębiorstw, rodzin i klientów indywidualnych, oferuje obecnie szeroką gamę wysokiej jakości wyrobów tekstylnych, od koszulek po fartuchy, a oprócz tego klasyczne artykuły drukarskie, takich jak: ulotki, wizytówki i artykuły piśmiennicze.

Twórz, zarabiając pieniądze! http://bit.ly/designcontestINT

unitedprint.com SE, wraz ze swoimi markami: print24, Easyprint, unitedprint, firstprint, getprint oraz printwhat, jest jednym z liderów światowego rynku internetowych usług drukarskich. Spółka oferuje usługi związane z drukiem ulotek, plakatów, pocztówek, folderów, wizytówek, papieru firmowego itd., gwarantując najwyższą jakość produktu, najkrótsze terminy dostawy i najniższe ceny. W tym celu ponad 700 osób pracuje przez całą dobę, korzystając z najnowszych technologii na ponad 10 000 m2 powierzchni produkcyjnej. Spółka prowadzi działalność w 26 krajach na całym świecie: Austrii, Belgii, Brazylii, Kanadzie, Chinach, Czechach, Danii, Finlandii, Francji, Niemczech, Grecji, Wielkiej Brytanii, na Węgrzech, w Irlandii, we Włoszech, w Luksemburgu, Holandii, Norwegii, Polsce, Portugalii, Szwecji, Szwajcarii, na Słowacji, w Słowenii, Hiszpanii i Stanach Zjednoczonych.

Oficjalną, obowiązującą wersję niniejszego zawiadomienia stanowi tekst oryginalny sporządzony w języku źródłowym. Tekst tłumaczenia służy wyłącznie celom orientacyjnym/sporządzono wyłącznie dla celów ułatwienia zrozumienia zawiadomienia i należy interpretować go w odniesieniu do tekstu źródłowego, który jest jedyną wersją mającą skutki prawne.

unitedprint.com SE
Maria Lehmann