Nyerjen 100 eurót minden nap az Easyprinttel! - Formatervezési versenyt indít az online nyomtatási üzlet

RADEBEUL, Németország--()--Minden nap 100 eurót nyerhetnek azok, akik beneveznek az Easyprint által meghirdetett nagyszabású formatervezési versenybe, valamint jutalékot kapnak minden egyes, az általuk tervezett motívummal eladott termék után. A legjobb pályaművet a vállalat Facebook oldalának látogatói választják ki minden nap az Easyprint által a saját ingyenes, kreatív eszköze segítségével kialakított szavazórendszer használatával.

Ezen felül bárki, aki részt szeretne venni a versenyben, készpénzdíjat nyerhet, ha csatlakozik az ' Adjon el és vegyen formaterveket és fényképeket' és 'Keressen pénzt formatervei és fényképei megosztásával' elnevezésű partner programokhoz. További információk a partner programokról a következő internetes címen találhatók: www.easyprinting.hu

Az Easyprint a print24-hez, a unitedprinthez, a firstprinthez, a getprinthez és a printwhathoz hasonlóan a unitedprint.com SE márkája. A portál, amely elsősorban kisvállalkozások, családok és magánszemélyek kiszolgálására szakosodott, klasszikus nyomtatási termékei, mint például szórólapok, névjegyek és papíráruk mellett most magas minőségű textiltermékeket is kínál, kezdve a pólóktól egészen a konyhai kötényekig.

Keressen pénzt kreativitásával! http://bit.ly/designcontestINT

A print24, az Easyprint, a unitedprint, a firstprint, a getprint és a printwhat márkákkal rendelkező unitedprint.com SE egyike a világ vezető online nyomtatási üzleteinek. A vállalat magas minőségű szórólapokat, plakátokat, képeslapokat, prospektusokat, névjegyeket, levélpapírt és számos egyéb terméket kínál ügyfeleinek a legalacsonyabb árakon, rendkívül rövid szállítási határidővel. Összesen több, mint 10.000 m?-es alapterületű üzemeiben a megrendelések teljesítésén mintegy 700 alkalmazottja dolgozik a legmodernebb technikai eszközökkel a nap 24 órájában. A vállalat irodái szerte a világon 26 országban (Ausztriában, Belgiumban, Brazíliában, Kanadában, Kínában, a Cseh Köztársaságban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Görögországban, Nagy Britanniában, Magyarországon, Írországban, Olaszországban, Luxembourgban, Hollandiában, Norvégiában, Lengyelországban, Portugáliában, Svédországban, Svájcban, Szlovákiában, Szlovéniában, Spanyolországban és az Amerikai Egyesült Államokban) működnek.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Kapcsolat:
Kapcsolatfelvétel a unitedprint.com SE-vel:
Kapcsolattartó:
Maria Lehmann, 0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Kapcsolat:
Kapcsolatfelvétel a unitedprint.com SE-vel:
Kapcsolattartó:
Maria Lehmann, 0049 (0)351 / 27225388