Az Arbonne International megkezdi üzleti tevékenységét Lengyelországban

Növényi alapú termékek és egy rendkívüli lehetőség

Irvine, Kalifornia állam, USA--()--Az Arbonne International, LLC (Arbonne) leányvállalata, az Arbonne Europe Sarl ma megkezdte üzleti tevékenységét Lengyelországban, amely az első európai ország, ahová a 34 éves vállalat elhozta termékeit. Az üzleti tevékenység elindításával mostantól már az európai kontinensen is kaphatók az Arbonne növényi alapú, világklasszis családi szépség- és egészségápolási, valamint wellness termékei. A természet kínálta legjobb alapanyagokból, a legmodernebb, tudományos áttörésnek számító technológiával készült, prémiumkategóriás Arbonne termékek bámulatos és szemmel látható eredményeket adnak. Mióta több mint három évtizeddel ezelőtt a norvég vállalkozó, Petter Morck egy akkor merésznek tűnő, végül azonban látnoki erejűnek bizonyuló elképzelés alapján megalapította a vállalatot, a legmodernebb gyártási módszerek és a természetes alapanyagok legjavának párosítása hagyománnyá vált az Arbonne-nál.

Az Arbonne folyamatos növekedése abban a négy országban, ahol jelenleg üzleti tevékenységet folytat, megfelelő hátteret és lendületet adott a cég számára ahhoz, hogy vállalati kultúráját, a közösség iránti elkötelezettségét, termékeit és az azokban rejlő lehetőségeket Lengyelországgal is megismertesse. A hivatalos 'üzletnyitás' előtt a hónap elején az Arbonne Poland több rendezvényt is szervezett Sopotban, Varsóban és Krakkóban, amelyeken, támogatva a vállalatot, az Arbonne más országokban tevékenykedő független szépségtanácsadói is jelen voltak, hogy megosszák tapasztalataikat a mintegy 1200 lelkes résztvevővel. A lengyelországi piacra való belépéssel az Arbonne Ausztrália, Kanada, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok után immár az ötödik országban kezdte meg üzleti tevékenységét.

"Az elmúlt hat hónapban a csodálatos lengyel közönség nagy várakozással és izgalommal követte az Arbonne piaci belépési előkészületeit. Cégünk rendkívül meleg fogadtatásban részesült, és márkánk minden bizonnyal igen kedvelt lesz a lengyel vásárlói közösség körében. Az értékesítésben élen járó számos független tanácsadónk - akik között rengeteg a lengyel származású - szívügyének tekintette, és nagy lelkesedéssel és izgalommal várta az ezen az új piacon való megjelenést" - mondta el Kay Napier, az Arbonne vezérigazgatója. "1980 óta megbizonyosodhattunk az Arbonne termékek hihetetlen hatékonyságáról, és arról, hogy milyen lehetőséget kínálnak az emberek életének megváltoztatására, és nagy örömünkre szolgál, hogy ezt a lehetőséget most felkínálhatjuk a lengyel embereknek is" - fejtette ki Napier.

További információkért az Arbonne Polandról jelentkezzen be a következő internetes címen: www.arbonne.pl vagy www.arbonne.com.

Az Arbonne termékek vegán tanúsítvánnyal rendelkező, glutént nem tartalmazó, bőrgyógyászatilag tesztelt, allergénmentes termékek. Minden Arbonne termék megvásárolható az Arbonne kiterjedt független tanácsadói hálózatán keresztül vagy online a www.arbonne.com honlapon. Arbonne. Tiszta, biztonságos, hatásos.

Amit az Arbonne Internationalről tudni kell

A Svájcban 1975-ben életre hívott, és az Egyesült Államokban 1980-ban megalapított Arbonne International, LLC személyi higiéniai és wellness termékeket kínál, amelyeket első osztályú növényi összetevőkből, innovatív tudományos alapú módszerekkel állítanak elő. Arbonne. Tiszta, biztonságos, hatásos. Az Arbonne tisztálkodószerei, kozmetikai és étrendkiegészítő termékei vegán tanúsítvánnyal rendelkeznek, és az összetevőket szigorú tisztasági és biztonságossági ellenőrzésnek vetik alá. Az Arbonne termékek megvásárolhatók online, az arbonne.com honlapon, vagy az Arbonne független tanácsadóinak kiterjedt hálózatán keresztül az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Lengyelországban és az Egyesült Királyságban. Az Arbonne magántulajdonban lévő vállalat, amelynek központja Irvine városában, Kaliforniában található. További információkért, ideértve a termékösszetevőkre vonatkozó információkat is, kérjük, látogasson el az Arbonne honlapjára: www.arbonne.com. Az Arbonne az Arbonne International, LLC bejegyzett védjegye.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Creative Media Marketing
Carolanne Coviello, 212-979-8884