Delticom: Oponytanio.pl obchodzi 10-te Urodziny

Właśnie mija dekada odkąd polscy kierowcy po raz pierwszy zaufali usługom sklepu oponytanio.pl, należącego do wiodącego światowego sprzedawcy ogumienia przez Internet.

HANOWER--()--Czy pamiętacie, co pod koniec XX wieku zapoczątkowało w Polsce nową erę zakupów? Dokładnie tak, było to pojawienie się pierwszych sprzedażowych platform online. Przed ich powstaniem zakupy zawsze wiązały się z koniecznością opuszczenia domowego zacisza i wyjścia na zewnątrz niezależnie od pogody. Internetowe zakupy okazały się zatem świetnym rozwiązaniem dla klientów szukających wygodniejszego i mniej czasochłonnego sposobu załatwiania sprawunków. Wśród klientów, którzy docenili internetowe platformy zakupowe było wielu kierowców pragnących nabyć nowe opony

W czasach raczkującego handlu online, dokładnie dziesięć lat temu, grupa pełnych entuzjazmu wizjonerów i ekspertów motoryzacyjnych z niemieckiej firmy Delticom, europejskiego pioniera internetowej sprzedaży ogumienia, otworzyła na polskim rynku sklep oponytanio.pl. Jednym z głównych celów przedsięwzięcia było zapewnienie polskim kierowcom tego, czego potrzebowali – szybkiego, łatwego i bezpiecznego sposobu zakupu opon. Okazało się to możliwe dzięki dynamicznie rozwijającej się nowej technologii – sieci WWW (the WorldWideWeb). Od lata 2004 sklep oponytanio.pl przyczynił się znacząco do propagowania wśród polskich kierowców idei kupna opon przez Internet. W ciągu minionych dziesięciu lat sklep nieustannie poszerzał swoją ofertę i zakres usług, aby spełnić oczekiwania stale rosnącej grupy klientów.

„W tak dynamicznym środowisku, jakim jest e-commerce wiele się zmieniło przez ostatnie dziesięć lat. Jednak sklep oponytanio.pl był i jest istotnym punktem odniesienia dla kierowców poszukujących w sieci opon dobrej jakości, które można zamówić w wygodny sposób, oszczędzając przy tym czas i pieniądze”, mówi Philip von Grolman, członek zarządu Delticom i dodaje: „Zdobyliśmy – a co ważniejsze – utrzymaliśmy zaufanie stale rosnącej liczby polskich klientów, a ponadto nieustannie pracujemy nad zapewnieniem naszym klientom usług spełniających ich oczekiwania”.

Po dekadzie przecierania szlaków dla internetowego handlu ogumieniem w Polsce „dziesięciolatek” Delticomu może z dumą zaoferować polskim kierowcom wszystko, czego oczekiwaliby od nowoczesnego internetowego dostawcy ogumienia, a nawet więcej: wyjątkowo szeroki wybór opon dobrej jakości – ponad 100 marek opon oraz ponad 25 000 ich modeli – korzystne i uczciwe ceny przez cały rok, wysoką dostępność opon nawet w szczycie sezonu, szybką dostawę oraz bezpieczne opcje płatności. Ponadto, klienci mogą wybrać miejsce, do którego ich opony mają zostać dostarczone; na jakikolwiek wskazany prze kupującego adres lub do pobliskiej stacji montażowej.

Więcej informacji o firmie na: www.delti.com

Kup opony przez Internet na: www.oponytanio.pl

Testy opon: www.testopon.com

Delticom
Susanne Kindor-d’Unienville
Telefon: +49 511 93634852
E-mail: kindor@delti.com

Release Summary

Oponytanio.pl celebrates 10 years anniversary. During this ten-year period the online tyre store has constantly developed its range of services.

Delticom
Susanne Kindor-d’Unienville