A Viber kiadta az asztali verziót – e mellé biztos, hogy Ön is oda akar majd ülni

A díjmentes üzenetküldést és VoIP platformot biztosító piacvezető mobil kommunikációs cég bemutatta a videóhívásokat is támogató Windows és Mac változatot; kiadta platformjának 3.0 verzióját, teljesen átalakította az Androidhoz használható Viber appot, mostantól további nyolc nyelvet támogat, és felhasználóinak száma elérte a 200 milliót

LONDON--()--A díjmentes üzenetküldést és HD-minőségű hanghívást biztosító piacvezető mobil kommunikációs platform, a Viber, (www.viber.com) ma bejelentette, hogy mostantól elérhető a személyi számítógépekhez és Machez használható Viber Desktop. Az új verziók zökkenőmentesen integrálhatók az alkalmazás meglévő mobil verzióival, és biztosítják ugyanazt a szuperegyszerű, az egyéni azonosítóként a felhasználó telefonszámát alkalmazó beállítási folyamatot.

A Viber Desktop a következő címen tölthető le: www.viber.com

A társaság ugyanakkor azt is közölte, hogy a különféle általa támogatott platformokon felhasználóinak száma már túllépte a 200 milliót.

A Viber a vezető platformokhoz, ideértve az Androidot, az iOS-t, a Windows Phone-t, a BlackBerry-t, stb. használható népszerű appjával forradalmasította a mobileszközökről való díjmentes üzenetküldést és VoIP-ot. A Viber Desktop kiadásával felhasználói most már asztali gépről is használhatják az egyszerű, mindig rendelkezésre álló, ingyenes üzenetküldési és hívási szolgáltatást.

A Viber alkalmazásainak egyik legnagyobb erőssége az egyszerű aktiválás. A cég ezt a Viber Desktop esetében is biztosítja. Mihelyt a felhasználó beírja mobil telefonszámát, és a mobil Viber appján számára elküldött igazoló kódot, már használhatja is az új alkalmazást. Ugyanakor összes mobilos Viber kapcsolata azonnal és folyamatosan szinkronizálásra kerül mobil Viber appjáról Viber Desktop appjára.

A Viber Desktopot és a Viber appok legfrisebb verzióit a Vibert számos eszközön használó felhasználók közössége tervezi, így az egyes felhasználók mindig az igényeiket leginkább kielégítő appot vehetik igénybe, akár otthon, akár az iskolában, a munkahelyükön vagy útközben vannak. A Viber minden más hasonló terméknél nagyobb rugalmasságot kínál. A legfontosabb kombinált funkciók az alábbiak:

• Egy kattintással vagy koppintással zökkenőmentesen átküldhetők a hívások a Viber Desktop és a Viber app között
  • A Beérkező és Elküldött üzenetek mindegyik eszközön láthatók, de csak azon az eszközön jeleznek be hangjelzéssel, amelyiket éppen használja a felhasználó.
  • Az egyik eszközön törölt Üzenetek és beszélgetések az összes többi eszközön is törlődnek.

Ezen felül a Viber Desktop a Viber első alkalmazása, amely videóhívásokat is lehetővé tesz. Ezzel az új béta funkcióval a felhasználók asztali számítógépeikről videóhívásokat bonyolíthatnak más Viber felhasználókkal.

„Az emberek rengeteg időt töltenek el az okostelefonjuk használatával” – magyarázta Talmon Marco, a Viber vezérigazgatója. „Ennek az időnek a jelentős részében azonban otthon vagy az irodájukban vannak, ahol kéznél van a laptopjuk vagy az asztali számítógépük. A Viber Desktop lehetőséget ad arra, hogy mindig a legkényelmesebben használható eszközt vegyék igénybe. Zökkenőmentesen válthatnak az eszközök közt üzenetküldés közben, sőt, a hívásokat átküldhetik mobiljukról az asztali eszközre.”

A Viber Desktop kiadása a platform újabb fontos verziója, a Viber 3.0 bevezetésének része. A 3.0 verzió jelentős fejlesztéseket foglal magában az alkalmazás Androidos és iOS-os verzióját illetően egyaránt, továbbá egy új verziót a BlackBerryhez, amely a hanghívások mellett kompatibilissé teszi azt a Viber Desktoppal.

Az Androidos Viber egy teljesen újratervezett „Holo” interfésszel rendelkezik, és ugyanakkor számos Androidos funkcióját optimalizálták.

Amellett, hogy az Android és az iOS verzió egyaránt biztosítja az új asztali appal való zökkenőmentes kommunikációt, mindkettő számos új funkcióval bővült:

Az új verziók legfontosabb funkciói az alábbiak:

• Videóüzenetek
  • Új matricák
  • Utolsó online státusz
  • Magasabb minőségű fényképmegjelenítés
  • Jobb teljesítmény
  • Új voice engine
  • Android verzió biztonsági funkció javítása

Ezen felül a Viber most már még több felhasználó nyelvén beszél: nyolc újabb nyelvet támogat, így a támogatott nyelvek száma most már összesen 27.

Az Androidos Viber a következő újabb nyelveket támogatja: holland, koreai, svéd és török, a korábbi nyelvek mellett: arab, katalán, kínai (egyszerűsített), kínai (hagyományos), francia, német, héber, olasz, japán, portugál, brazíliai portugál, orosz és spanyol.

Az iPhone-on használható Viber által támogatott újabb nyelvek a holland, az indonéz, a koreai, a maláj, a svéd, a thai, a török és a vietnámi, a korábbi nyelvek pedig az arab, a katalán, a kínai (egyszerűsített és hagyományos), a cseh, a dán, a finn, a francia, a német, a görög, a héber, a magyar, az olasz, a japán, a lengyel, a portugál, a brazíliai portugál, az orosz és a spanyol.

Amit a Viberről tudni kell:

A Viber-t a Viber Media, egy úttörő szerepet játszó mobil üzenetközvetítő és VoIP vállalat fejlesztette ki. A Viber összekapcsolja a felhasználókat a világ minden tájáról. Díjmentesen. A Viber használói ingyen küldhetnek szöveges és fényképes üzeneteket, megoszthatják a tartózkodási helyüket bárhol a világon, és díjmentesen, HD-minőségben telefonálhatnak iPhone®, Android,™, Windows Phone, Blackberry®, Mac, Symbian, Nokia S40 és Bada készülékeiken 3G/4G vagy WiFi kapcsolattal. A 193 országban több mint 200 millió felhasználó által igénybe vett Viber folyamatos fejlesztései révén újabb és újabb platformokat vezet be, és olyan szórakoztató, új funkciókat tesz elérhetővé, mint például matricák és emotikonok (hangulatjelek).

További információk:

Termékbevezető videó: http://youtu.be/NEqS5W-KfRw

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Viber Media Contact:
Blonde 2.0 for Viber
Jonah Balfour, +972-3-6771133 (Office)
Jonah@blonde20.com

Sharing

Viber Media Contact:
Blonde 2.0 for Viber
Jonah Balfour, +972-3-6771133 (Office)
Jonah@blonde20.com