Společnost Viber uvádí na trh verzi pro stolní počítače – na to se budete chtít posadit

Přední platforma pro bezplatné zasílání zpráv a internetové telefonování uvádí na trh verze pro Windows a Mac s video hovory; spouští verzi 3.0 své platformy, zcela přepracovala aplikaci Viber pro Android, podporuje osm dalších jazyků a oznámila, že má více než 200 milionů uživatelů

LONDÝN--()--Společnost Viber, (www.viber.com) přední platforma pro mobilní komunikaci, která nabízí bezplatné zasílání zpráv a internetové telefonické hovory v HD kvalitě, dnes oznámila, že uvádí na trh modul Viber Desktop pro PC a Mac. Tyto nové verze lze bez jakýchkoli problémů integrovat do stávajících mobilních verzí aplikace a poskytují stejný super jednoduchý proces nastavení, který využívá vaše telefonní číslo jako vaše ID.

Aplikaci Viber Desktop si můžete stáhnout na internetové adrese: www.viber.com

Společnost dnes rovněž oznámila, že různé platformy, které podporuje, využívá více než 200 milionů uživatelů.

Společnost Viber způsobila revoluci v oblasti zasílání zpráv a internetového telefonování na mobilních zařízeních díky své populární aplikaci pro přední platformy, jako je například Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry a další. Nyní po zavedení verze pro stolní počítače Viber Desktop, mají uživatelé k dispozici snadné a vždy dostupné řešení pro bezplatné zprávy a hovory.

Jednou ze silných stránek aplikace Viber je snadná aktivace. Společnost napodobila stejný proces i u verze Viber Desktop. Jakmile zadáte číslo vašeho mobilního telefonu a potvrzovací kód, který na váš mobilní telefon zašle aplikace Viber, můžete začít! Veškeré kontakty z aplikace Viber ve vašem mobilním telefonu jsou okamžitě a neustále synchronizovány s vaším stolním počítačem.

Modul Viber Desktop a poslední verze aplikace Viber byly vytvořeny od samého začátku pro uživatele, kteří používají aplikaci Viber na více zařízeních, takže můžete vždy použít ten nejvhodnější přístroj, ať už doma, ve škole, v kanceláři nebo na cestách. Viber nabízí mnohem větší flexibilitu než jakýkoli jiný podobný produkt. Zde jsou uvedeny některé klíčové kombinované funkce:

• Bezproblémový přenos hovorů mezi Viber Desktop a aplikací Viber jedním kliknutím nebo dotekem
  • Přijímání a odesílání zpráv se zobrazuje na všech zařízeních, ale zvukový signál se projeví jen na zařízení, které právě používáte
  • Zprávy a konverzace, které vymažete z jednoho zařízení, jsou odstraněny i ze všech ostatních

Vrcholem je, že modul Viber Desktop je první aplikací Viber, která nabízí video hovory. S touto novou beta funkcí mohou uživatelé nyní realizovat video hovory z počítače na počítač jiného uživatele aplikace Viber.

“Lidé tráví se svými chytrými telefony hodně času,” řekl Talmon Marco, generální ředitel společnosti Viber. “Avšak často je využívají doma nebo v kanceláři, kde mají k dispozici rovněž stolní nebo přenosné počítače. S aplikací Viber Desktop lze využít vždy to nejvhodnější zařízení. Můžete bez problémů přístroje přepínat při odesílání zpráv a dokonce přenášet hovory mezi vaším mobilem a stolním počítačem.”

Uvedení modulu Viber Desktop je součástí zavádění aplikace Viber 3.0, příští hlavní verze platformy. Verze 3.0 obsahuje hlavní aktualizace jak pro Android, tak iOS, stejně jako novou verzi pro BlackBerry, která umožňuje hlasová volání a zároveň kompatibilitu s aplikací Viber Desktop.

Viber pro Android má nyní zcela přepracované “Holo” rozhraní a mnoho specifických optimalizací právě pro Android.

Verze pro Android i iOS nebyly navrženy jen pro to, aby umožňovaly bezproblémovou komunikaci s novou verzí pro stolní počítač, ale obsahují také nové funkce.

Klíčové aspekty nových verzí zahrnují:

• Video zprávy
  • Nové záložky
  • Poslední online status
  • Vylepšenou práci s fotografiemi
  • Lepší výkon
  • Nový hlasový výstup
  • Zabezpečení oprav verze Android

Ale co je nejdůležitější, aplikace Viber nyní komunikuje i ve vašem jazyce a nově podporuje osm dalších jazyků, celkem tedy 27.

Viber pro Android nyní podporuje: holandštinu, korejštinu, švédštinu a turečtinu, spolu s dříve podporovanými jazyky, kterými jsou: arabština, katalánština, čínština (zjednodušená), čínština (tradiční), francouzština, němčina, hebrejština, italština, japonština, portugalština, portugalština (Brazílie), ruština a španělština.

Viber pro iPhone nyní podporuje: holandštinu, indonézštinu, korejštinu, malajštinu, švédštinu, thajštinu, turečtinu a hetmanštinu, spolu s dříve podporovanými jazyky, kterými jsou: arabština, katalánština, čínština (zjednodušená), čínština (tradiční), čeština, dánština, finština, francouzština, němčina, řečtina, hebrejština, maďarština, italština, japonština, polština, portugalština, portugalština (Brazílie), ruština a španělština.

O aplikaci Viber:

Aplikaci Viber vyvinula společnost Viber Media, průkopník zasílání mobilních zpráv a internetového telefonování. Aplikace Viber umožňuje všem lidem na světě, aby byli ve spojení. Zdarma. Uživatelé aplikace Viber mohou zdarma zasílat textové zprávy, fotografie, sdílet místa kdekoli na světě a realizovat bezplatné telefonní hovory v HD kvalitě na telefonech s platformami iPhone®, Android,™ Windows Phone, Blackberry®, Windows®, Mac, Symbian, Nokia S40 a Bada přes připojení 3G/4G nebo WiFi. Aplikaci využívá více než 200 milionů lidí ve 193 zemích a je neustále vylepšována představováním nových platforem a přidáváním nových zábavných funkcí, jako jsou například záložky a emotikony.

Více informací naleznete:

Pusťte si video: http://youtu.be/NEqS5W-KfRw

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Kontakt pro média:
Blonde 2.0 pro společnost Viber
Jonah Balfour Tel : +972-3-6771133 (kancelář)
Email : Jonah@blonde20.com

Sharing

Kontakt pro média:
Blonde 2.0 pro společnost Viber
Jonah Balfour Tel : +972-3-6771133 (kancelář)
Email : Jonah@blonde20.com