NexStreaming integreert NexPlayer in applicaties van Turner Broadcasting

BARCELONA, Spain--()--NexStreaming meldt de integratie van de NexPlayer speler SDK met diverse op Android gebaseerde applicaties gemaakt door Turner Broadcasting.

NexPlayer verbetert de video-ervaring op Android-apparaten. Dit helpt bij het bekijken van Turner content op Android-tablets en -telefoons. Met deze implementatie wordt Turner toegevoegd aan een lange lijst van NexStreaming klanten in de televisie-uitzendbranche.

NexStreaming speler SDK voor Android, Windows 8 en iOS ondersteunt HLS streaming en beschikt over de nieuwste functionaliteiten zoals ondertiteling. Het kan makkelijk geïntegreerd worden in elk type mobiele applicatie.

Il-Taek Lim (NexStreaming CEO) zei: "We zijn content onze relatie met Turner door te zetten en onze expertise uit te lenen in het streven naar een verbeterde kijkerservaring."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

NexStreaming:
Carlos Lucas, +34915648750
product@nexstreaming.com

Contacts

NexStreaming:
Carlos Lucas, +34915648750
product@nexstreaming.com