A BTIG bővíti európai jelenlétét

LONDON--()--A BTIG Limited, a globális pénzügyi vállalat, az intézményi kereskedelemre és kapcsolódó brókerszolgáltatásokra specializálódott BTIG LLC európai leányvállalata két tapasztalt üzletkötővel bővül: Margie Sadleir és Daniel Muller is csatlakozik a BTIG Limited soraihoz.

Két új szakértővel bővül a londoni kirendeltség

"A 2012-ben elvégzett bővítésekre építve úgy gondoljuk, hogy az új londoni szakemberekkel jobb szolgáltatásokat biztosíthatunk európai ügyfeleinknek" nyilatkozta Matt Cyzer, a BTIG Ltd. európai részvénydivíziójának elnöke. "Mivel számos ügyfelünk figyelmének középpontjában a feltörekvő piacok és egyéb európai ágazatok állnak, Margie és Daniel jelentős bővülést jelent az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink skálájában és a kereskedési lehetőségekben."

Margie Sadleir senior feltörekvő piaci üzletkötőként csatlakozik a BTIG-hez. Előzőleg a CA Cheuvreux alkalmazásában állt, ahol épp a feltörekvő piaci üzletág megszületésénél bábáskodott. A 12 éves üzletkötői tapasztalattal rendelkező Sadleir öt évet a Fidelity International alkalmazásában is eltöltött.

Daniel Muller pán-európai üzletkötőként lép a cég soraiba, bár elsődleges feladata Svájc és az európai ügyfelek lesznek. Előnyére válik, hogy korábban 16 évet töltött az RBS-nél, ahol főleg svájci és más kontinentális európai ügyfelekkel foglalkozott. Dolgozott emellett még a BNP Paribas londoni irodájában, ahol derivatívák strukturálásával foglalkozott svájci ügyfelek részére, valamint öt évet töltött Genfben az SG Warburg üzletkötőjeként. Muller a vételi oldalon dolgozott, öt évig volt üzletkötő a genfi Bankers Trust alkalmazásában.

Az új személyzeti bővítésekkel egy időben a BTIG amerikai kirendeltségeit is bővíti, beleértve a New York-i és a Chicago-i irodát, valamint egy új képviseletet is nyitnak Atlantában. "Olyan tapasztalt szakembereket veszünk fel, akik képesek hozzájárulni globális üzletágaink növekedéséhez," jegyezte meg Gary Hayes, a BTIG Ltd vezérigazgatója.

A BTIG-ről

A BTIG Limited az intézményi kereskedési és alapkezelési szolgáltatásokat nyújtó BTIG LLC leányvállalata. A BTIG LLC folytatja a globális franchise építését kiterjedt és szakterületükön nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárdája révén. A 2002-ben alapított BTIG leányvállalatait is beleértve öt országban több mint 400 szakembert foglalkoztat. A BTIG a világ minden tájáról érkező ügyfeleknek nyújt szolgáltatásokat 11 pénzügyi területen: Equity Trading (részvénykereskedelem), Fixed Income (fix kamatozású alapok), Futures Trading (határidős kereskedelem), Convertible Securities (átváltható értékpapírok), Equity Derivatives (részvényderivatívák), Prime Brokerage, Outsource Trading, Direct Market Access, Capital Markets (tőkepiacok), Equity Research and Corporate Access. A BTIG tíz belföldi irodával rendelkezik, a következő városokban: New York, San Francisco, Dallas, Boston, Chicago, Los Angeles, Greenwich, Red Bank, Orinda és Atlanta. A vállalat négy kirendeltséggel rendelkezik Amerikán kívül: London, Hong Kong, Szingapúr és Sydney.
Disclaimer: https://btig.com/disclaimer.php

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat

MÉDIA:
BTIG, LLC
Caroline Harris, 212-279-3115, ext. 222
charris@prosek.com
Mary Sullivan, 212-279-3115, ext. 114
msullivan@prosek.com
Jennifer Mermel, 212-593-7972
jmermel@btig.com

Release Summary

BTIG Limited, the European affiliate of BTIG, LLC is expanding its London office with the hiring of Margie Sadleir and Daniel Muller.

Sharing

MÉDIA: