A Stallion Oilfield Holdings, Inc. bejelentette a tervezett határidős hitelügylet lemondását, a kifizetendő osztalék összegét, valamint a stratégiai alternatívák felülvizsgálatát

HOUSTON--()--A Stallion Oilfield Holdings, Inc. (a "Vállalat") ma közölte, hogy Igazgatótanácsa döntésének megfelelően nem köti meg a korábban bejelentett elsőhelyi, fedezettel biztosított határidős hitelügyletet (a továbbiakban a "Határidős hitel"). Ugyanakkor hírt adott arról is, hogy az Igazgatótanács 4,00 USA dollár összegű különleges készpénzosztalék kifizetését hagyta jóvá, amelyet a Társaság részvényesei még 2012-ben kézhez kapnak. Az osztalékra jogosult részvényesek nyilvántartásba vételének időpontja 2012. december 20., a kifizetésre pedig 2012. december 24-én kerül sor.

A Vállalat Igazgatótanácsa úgy döntött, hogy nem veszi fel a korábban tervezett Határidős hitelt, hanem azonosítja és értékeli azokat a Vállalat előtt nyitva álló lehetséges stratégiai alternatívákat, amelyek a Vállalat részvényesei szempontjából előnyösebb megoldást jelenthetnek, mint a Határidős hitel felvétele. Természetesen nem garantálható, hogy bármelyik stratégiai alternatíva ténylegesen megvalósításra kerül. A Vállalat nem szándékozik nyilvánosságra hozni a lehetséges stratégiai irányvonalak áttekintésének eredményeit, kivéve ha, illetve ameddig az Igazgatótanács egy konkrét tranzakciót jóvá nem hagy.

Amit a Stallionról tudni kell

A Stallion Oilfield Holdings, Inc. és leányvállalatai az olaj- és gázkutató és kitermelő vállalatok, fúrási vállalkozások és egyéb olajipari kiszolgáló cégek számára nyújtanak széles körű fúrásponti támogató, kiépítési, termelési és logisztikai szolgáltatásokat szerte az Amerikai Egyesült Államokban. A Vállalat szolgáltatási palettáján megtalálhatók többek közt az alábbiak: a munkások elhelyezésének/szállásának biztosítása, termelési és folyadékszállítási logisztikai szolgáltatások, felszíni berendezések/eszközök bérbeadása, fúrásponti létesítmények kiépítése, szilárdanyag-elválasztási szolgáltatások és fúrásponti kommunikációs szolgáltatások. A Stallion jelen van az Egyesült Államok legjelentősebb és leggazdagabb olaj- és földgázkitermelő vidékein, ideértve Texas állam déli részét (Eagle Ford Shale), az ArkLaTex régiót (Arkansas, Louisiana, Texas, Oklahoma államok közös határvidéke) (Haynesville Shale), Marcellus-t/a Utica Shales-t, Texas állam északi részét (Barnett Shale), az ország középső vidékeit (Woodford Cana/Granite Wash), a Permi-medencét (Wolfcamp/Avalon/Bone Spring Shales), a Sziklás-hegységben található lelőhelyeket (Niobrara/Bakken Shale), a Mexikói-öblöt (Tuscaloosa Marine Shale), valamint Louisiana állam víztesteit, Texas és Louisiana állam partvidékét, a Prudhoe-öblöt (Alaszka), és egyes nemzetközi vizeken működő lelőhelyeket (bár ez utóbbiak kevésbé jelentősek a Vállalat tevékenysége szempontjából). További információk a következő internetes címen érhetők el: www.stallionoilfield.com.

Óvatosságra intő figyelmeztetés a Magánértékpapírokra vonatkozó peres eljárások reformjáról szóló 1995. évi törvény (Private Securities Litigation Reform Act) ún. Safe Harbor (biztonságos kikötő) (személyes adatok védelmére vonatkozó) rendelkezéseinek értelmében előremutató állításoknak minősülő állításokat illetően

A jelen sajtóközlemény tartalmazhat olyan állításokat, amelyek az Egyesült Államok Magánértékpapírokra vonatkozó peres eljárások reformjáról szóló 1995. évi törvénye (Private Securities Litigation Reform Act) értelmében előremutató állításoknak minősülnek, ideértve a Stallion Oilfield Holdings, Inc. vállalatnak, a Vállalat igazgatóinak vagy tisztviselőinek az üzletmenettel és általában véve az olajkitermelést kiszolgáló ágazattal kapcsolatos terveire, szándékaira, nézeteire és jelenlegi várakozásaira vonatkozó állításokat is.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Stallion Oilfield Holdings, Inc.
David Schorlemer, 713-528-5544

Sharing

Stallion Oilfield Holdings, Inc.
David Schorlemer, 713-528-5544