Společnost Stallion Oilfield Holdings, Inc. oznámila ukončení termínovaného úvěru, vydala prohlášení o dividendách a revizi strategických alternativ

HOUSTON--()--Houston 20. prosince (PROTEXT/BusinessWire) - Společnost Stallion Oilfield Holdings, Inc. (dále jen "Společnost") dnes oznámila, že její představenstvo se rozhodlo provést již dříve ohlášené ukončení transakce prioritně zabezpečeného termínovaného úvěru (dále jen "Termínovaný úvěr") a vyhlásila zvláštní peněžní dividendu ve výši 4 dolary na akcii, která má být akcionářům Společnosti vyplacena v roce 2012. Rozhodujícím dnem pro dividendu bude 20. prosinec 2012. Dividenda bude vyplacena 24. prosince 2012.

Představenstvo společnosti se rozhodlo ukončit termínovaný úvěr s cílem prozkoumat a vyhodnotit dostupné potenciální strategické alternativy, které by pro akcionáře společnosti byly výhodnější než krátkodobý úvěr. Neexistuje záruka, že jakákoliv strategická alternativa bude pokračovat nebo že bude dokončena. S ohledem na proces přezkoumání své strategie společnost nemá v úmyslu prozradit vývoj, dokud její představenstvo neschválí konkrétní transakce.

O společnosti Stallion

Společnost Stallion Oilfield Holdings, Inc. a její dceřiné společnosti poskytují širokou škálu služeb v odvětví podpory na stavebních plochách, stavební, výrobní a logistické služby pro společnosti zaměřené na průzkum ložisek a výrobu ropy a zemního plynu, dodavatele vrtů a další obslužné společnosti v celých Spojených státech. Komplexní sada služeb společnosti zahrnuje jednotky pro ubytování personálu, výrobní a kapalinovou logistiku, povrchové vybavení, kontrolu pevných látek, stavební konstrukce a vzdálenou komunikaci. Činnost společnosti Stallion se zaměřuje na nejaktivnější a nejvydatnější pánve ropy a zemního plynu v USA, včetně jižního Texasu (Eagle Ford Shale), ArkLaTex (Haynesville Shale), Marcellus / Utica Shales, severního Texasu (Barnett Shale), střední části kontinentu (Woodford Cana / Granite Wash), Permské pánve (Wolfcamp / Avalon / Bone jaro Shales), oblasti Skalistých hor (Niobrara / Bakken Shale), Gulf Coast (Tuscaloosa Marine Shale), pobřeží Texasu a Louisiany, Prudhoe Bay (Aljaška) a v menší míře některých mezinárodních vod. Další informace najdete na adrese

Varovné prohlášení pro účely omezení zodpovědnosti ve smyslu ustanovení Reformního zákona o vedení sporů o cenných papírech z roku 1995

Tato tisková zpráva může obsahovat prohlášení, která představují výhledová prohlášení ve smyslu amerického Reformního zákona o vedení sporů o cenných papírech z roku 1995 včetně prohlášení týkajících se plánů, záměrů, přesvědčení a současných očekávání společnosti Stallion Oilfield Holdings, Inc., jejích manažerů nebo zástupců s ohledem na naše podnikání a sektor služeb ropných polí obecně.

Tuto tiskovou zprávu najdete online na adrese:

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Stallion Oilfield Holdings, Inc.
David Schorlemer, 713-528-5544

Sharing

Stallion Oilfield Holdings, Inc.
David Schorlemer, 713-528-5544