ImmerVision Enables maakt 360-graden blikveld in achteruitrijcamera in auto

MONTREAL--()--ImmerVision, de uitvinder van de 360-graden panomorph lens en wereldwijd expert in optische technologie, heeft vandaag aangekondigd dat het nieuwste conceptvehikel van Visteon, de e-Bee, de moderne panomorph technologie bevat om dode hoeken te elimineren.

Met ImmerVision Enables aan boord werd de e-Bee getoond op de ELECTRONICA in M√ľnchen en werden panoramische toepassingen van de toekomst besproken.

De Verenigde Staten zijn in 2014 het eerste land dat een achteruitrijcamerasysteem in alle verkochte voertuigen in Amerika verplicht.

De e-Bee is meer dan een eenvoudige achteruitrijcamera. Het maakt gebruik van de panomorph technologie om de zichtbaarheid te vergroten met een 182 bij 360 graden blikveld en het meer krachtige Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) te geven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

ImmerVision
Catherine Jeannin, +1-514-985-4007 EXT: 3030

Contacts

ImmerVision
Catherine Jeannin, +1-514-985-4007 EXT: 3030